Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относнo GTV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос относнo GTV

Здравейте,
    Като човек който е влюбен във вида на GTV но който не знае много за тях имам няколко питанки които ще задам на вас понеже разбирате повече и имате по голям опит:
    Първо интересува ме дали има съвместимост между броните и капака на GTV преди фейслифта на модела и след това (сиреч можеш ли да сложиш новата броня с новия капак с издължената решетка на кола произведена преди фейслифта).
    Второ интересува ме дали има разлика в отделните купета според двигателя им. Примерно имам Gtv 2.0 16V T.Spark и искам да сменя двигателя му с Gtv 2.0 turbo v6 . Възможно ли е това ?
    Трето Кой от следните двигателите смятате за най добър (като характеристики) и според вас кой е най-добра база за performance tuning и какво има смисъл да бъде "бутнато" съответно по двигателя ?

1.8 16V Twin Spark

2.0 16V Twin Spark

2.0 JTS

2.0 V6 turbo
    Last edited by alanon; d.m.y г., 19:07.

Фейслифта става ,но цените на бронята и капака са доста високи. Имаше коментари за 5-6000 хилядарки
    Транспланатацията на мотора също става ,но и там не излиза никак евтино
    Според мен най-добрият и поносимо финансов вариант за тунинг по мотора е да си турбинираш един 2.0 TS ,което също не е евтино И V6 няма да е никак зле ,но там има акциз
    Всичко опира до това колко пари си готов да вкараш в колата си
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Fiat Bravo II 1.4 90hp
    sigpic
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

V6 turbo....Просто не си струва 4цил.,на 1400 кг са малко
      GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Колега, когато купувах моята и аз бях изправен пред същата дилема. Решението дойде от самосебе си след като покарах V6 турбото. Колата е много силна
        GTV

Comment

Както каза колегата - всичко става ако имаш пари ...
          Ако питаш мен, вкараи си една от италия примерно а не се занимавай да я правиш щото ще те заболи главата вервай ми ...
          Пък и по-евтино ще ти излезе !
          sigpic
          GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
          Lulin Group Ltd.

Comment

alanon, a какъв ти е бюджета?
            GTV

Comment

Първоначално публикувано от Vins Покажи съобщение
              alanon, a какъв ти е бюджета?
              Ами за момента бюджета ми е неограничен още само разпитвам насам натам но твърдо съм решил да си взема нещо и да го направя точно по моя вкус

Comment

Първоначално публикувано от alanon Покажи съобщение
                Ами за момента бюджета ми е неограничен още само разпитвам насам натам но твърдо съм решил да си взема нещо и да го направя точно по моя вкус
                колегата, по-евтино излиза да си докараш от чужбинитииии някоя, която се доближава максимално до това, което искаш и тогава да я донаправиш, поне аз достигам за себе си до това решение...иначе направо се плаша от цифрите...
                Влюбена в Alfa Romeo GTV
                GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

Първоначално публикувано от alanon Покажи съобщение
                  Щом е неограничен намирай една 2003-2005 година 3.2 мотор и не се занимавай с глупости
                  Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                  Fiat Bravo II 1.4 90hp
                  sigpic
                  Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Колега 2ра фаза ГТВ с двигател 3.0 24v също в вариант според мен.

Comment

Най-лесно е да вземеш тази
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=33022
                      Готова регистрирана
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Working...
                      X